Tato kaše se skvěle hodí k rybě na másle, přírodnímu řízku apod. Mrkev je dodá zajímavou chuť. Já kaši úplně nemixuji na super hladkou kaši, ale chutná mi více, pokud je tam mrkev ještě trochu "cítit" a vidět.
Velmi snadné, příprava 30 minut
Bez lepku, vajec a masa.
SUROVINY:
5 velkých brambor
2 mrkve
sůl, pepř, kmín
1 lžíce másla
½ dl mléka (plnotučné)
POSTUP PŘÍPRAVY:
Brambory a mrkev oloupeme a dáme vařit do osolené vody s kmínem do měkka. Jakmile je zelenina uvařená, přidáme máslo a teplé mléko a vše rozmixujeme. Nemusíme mixovat úplně do hladka.
Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇
📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.
Comments