top of page
Obrázek autoraDagmar Matějková

Bezlepková BRAMBOROVÁ KAŠE s mrkví

Aktualizováno: 6. 11. 2022

Tato kaše se skvěle hodí k rybě na másle, přírodnímu řízku apod. Mrkev je dodá zajímavou chuť. Já kaši úplně nemixuji na super hladkou kaši, ale chutná mi více, pokud je tam mrkev ještě trochu "cítit" a vidět.

  • Velmi snadné, příprava 30 minut

  • Bez lepku, vajec a masa.

SUROVINY:

  • 5 velkých brambor

  • 2 mrkve

  • sůl, pepř, kmín

  • 1 lžíce másla

  • ½ dl mléka (plnotučné)

Bezlepková BRAMBOROVÁ KAŠE s mrkví

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Brambory a mrkev oloupeme a dáme vařit do osolené vody s kmínem do měkka. Jakmile je zelenina uvařená, přidáme máslo a teplé mléko a vše rozmixujeme. Nemusíme mixovat úplně do hladka.


Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.


73 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page