top of page

Bezlepkový PAK ČOI jako příloha

Aktualizováno: 13. 7. 2024

Většina Čechů neví, co s ním nebo ho vůbec nekupuje. Pak čoi je přitom velmi snadná připravit a chutná famózně k rybě nebo třeba kuřecímu masu.


  • Velmi snadné, příprava 10 minut

  • Bez lepku, masa, vajec a samozřejmě vegetariánské.


Suroviny pro 2 osoby:

  • 2 ks pak čoi

  • 1 červené cibule

  • 1 lžíce oleje (ne olivový)

  • sůl a pepř

Bezlepkový PAK ČOI jako příloha

Postup přípravy:

  • Pak čoi nakrájíme na asi 2 cm kousky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky.

  • Na oleji zprudka orestujeme cibuli, přidáme pak čoi, osolíme a opepříme, restujeme do změknutí (ne rozvaření) zeleniny, asi 2 minuty.

  • Podáváme ke steakům, rybám apod.


Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.


Komentáře


© 2020-2025 Matricaria Chamomilla s.r.o., All rights reserved

Matricaria Chamomilla s.r.o.

Ing. Dagmar Matějková Chudárková, Jednatelka společnosti

Sídlo: Jaromírova 588/32, 128 00  Praha 2, Česká Republika  

IČO: 023 62 597, DIČ: CZ 023 62 597 (plátce DPH) 

Spisová značka: C 218592 vedená u Městského soudu v Praze   

Kontaktní e-mail: info@celiakarna.cz    

  • YouTube
  • Spotify
  • Celiakarna
  • Celiakarna.cz
bottom of page