top of page

Bezlepkový GRILOVANÝ PSTRUH

Aktualizováno: 6. 11. 2022

Pstruh je k dostání po celý rok a jedná se o velmi jemnou rybu, která nepotřebuje žádné zázračné koření a je připraven za pár minut. Obecně na rybu žádné rybí koření nedávám. Obvykle naprosto postačí sůl, pepř a kmín.

  • Velmi snadné, příprava a grilování 20 minut

  • Bez lepku, bez laktózy a bez vajec.

SUROVINY PRO 2 OSOBY:

  • 2 říční pstruzi

  • sůl, pepř, kmín

  • bylinky např. tymián, petrželka

  • 2 lžíce olivového oleje


Bezlepkový GRILOVANÝ PSTRUH

POSTUP PŘÍPRAVY:

  • Pstruhy očistíme, osolíme, opepříme, okmínujeme. Do břišní dutiny dáme bylinky smíchané se solí, pepřem, kmínem, olivovým olejem a bylinkami.

  • Necháme asi 1 hodinu marinovat.

  • Gril rozehřejeme na střední výkon. Ryby dáme do držáku na ryby a grilujeme, z obou stran, asi 10 minut.



Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇



A koupit si ji můžete na Amazonu zde v tištěné nebo elektronické podobě.



📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.


Комментарии


© 2020-2025 Matricaria Chamomilla s.r.o., All rights reserved

Matricaria Chamomilla s.r.o.

Ing. Dagmar Matějková Chudárková, Jednatelka společnosti

Sídlo: Jaromírova 588/32, 128 00  Praha 2, Česká Republika  

IČO: 023 62 597, DIČ: CZ 023 62 597 (plátce DPH) 

Spisová značka: C 218592 vedená u Městského soudu v Praze   

Kontaktní e-mail: info@celiakarna.cz    

  • YouTube
  • Spotify
  • Celiakarna
  • Celiakarna.cz
bottom of page