Snadné, rychlé a chutné. Většinu surovin budeme mít doma.
Velmi snadné, příprava 10 minut
Bez lepku a vajec
SUROVINY:
1 balení tuňáka v olivovém oleji
1 šalotka
1 žervé
1 lžička hořčice
sůl, pepř
střik citronové šťávy
POSTUP PŘÍPRAVY:
Šalotku si nakrájíme najemno.
Následně všechny suroviny dáme do mísy, osolíme, opepříme a zpracujeme vidličkou.
Necháme vychladit a podáváme s pečivem.
Můžeme ozdobit, stejně jako já, slunečnicovými semínky.
Moji novou anglickou bezlepkovou kuchařku EAT LIVE FEEL WELL si můžete prolistovat zde 👇
📽 Zde se můžete podívat také na moje video, kde je popsáno, jak podobný (semínkový) chléb upéct a to krok za krokem.
Comments